Szukaj na forum:
Szukaj w:

Nick: Hasło:
Forum >> Starcraft >> Paladyn bloguje o SC2 - part 2

[#40] TheGamei
2010-03-09 14:07:22
Czy tylko ja zauważyłem, że przed postem Ravena były SAME negatywne komentarze, natomiast po poście w którym Raven ustał w obronie Paladyna SAME pozytywne : )

Jest to dowód na 2 rzeczy:

1) Raven cieszy się na forum dużym szacunkiem i jest pewnie najbardziej poważaną osobą na Polskiej scenie. (Bardzo dobrze, bo potrzebny jest nam ktoś taki.)

2) Duża częśc forum jest zakłamana / boi się wyrażac swoje zdanie w strachu przed gniewem Ravena. Mogę się założyc, że sporo osób zrezygnowało z krytykowania Paladyna właśnie po poście Macka. Nie wspomnę już o tych którzy teraz piszą pozytywnie chociaż wchodząc do tematu układali sobie już wiązanki .. :(

Przeczytałem całego bloga i jak na początkowe tygodnie z SC2 to uważam, że jest spoko. Jak narazie mało rzeczowy, w większości opisuje same ogólniki i odczucia gracza o poszczególnych MU.

Wolałbym, żeby w następnych blogach Paladyn starał się poruszyc bardziej mechaniczne aspekty gry, strategie (chociaż o tym troche było), timing, kontry itd.

[#46] alwayslags
2010-03-09 15:50:38
[#40] lol w dupie byles gowno widziales czlowieku, najpierw jedziesz wszystkim a na koncu dodajesz gj paladyn tak trzymac, niezla zieja z ciebie. i kto ci pozwolil oceniac ludzi? znasz kogokolwiek tutaj zeby nazywac go zaklamany? klamac to ty mozesz kolegom w piaskownicy smarkaczu a nie wypowiadac sie o mnie czy o innych ludziach tutaj. kazdy pisze co uwaza za sluszne, ludzie z w3 napisali ze blog jest ok bo tak uwazaja, a nie dlatego ze raven tak napisal gowno nas to poprostu obchodzi co on uwaza, duzo robi dla sceny dzieki, ale nie ma to wplywu na nikogo zdanie;o jedyny problem z tym macie wy scowcy ktorzy z jednej strony maja sie za bogow a z drugiej pokazujecie jakimi jestescie zakompeksionymi dzieciakami jestescie.

To nie do wszystkich tylko do tych wszystkich troli i hejterow:)

[#58] -[GPP]-Browar-
2010-03-09 19:00:48
Gracze w3 wcale nie radzą sobie źle. SC2 to jednak nie to samo co SC.
W swoich parudziesięciu rozegranych grach nie zauważyłem jakiegoś wielkiego makrowania jak w sc1. Gracze w3 niewątpliwie byliby w tym słabsi ale czegoś takiego na razie NIE MA.
Większość ludzi jedzie z mainia, nawet nie expują, myślą o tym dopiero jak się kończy kasa w mainie. Co gorsza sprawdza się to.
Odpowiednio dobrane jednostki, trochę pomysłowości i jest po grze.
Z fast expem u innej rasy niż zerg się nie spotkałem i zastanawiam się, czy ma on w ogóle racje bytu, bo pełno jest opcji ataków na maina od tyłu (więcej niż w sc).
Dodać do tego trzeba jeszcze auto-mining, masowe zaznaczanie gatow, zaznaczanie na raz nieograniczonej liczby jednostek.
Aspekty w których gracze sc mieli przewagę nad graczami w3 zostały w sc2 bardzo przytłumione, więc nie uważam, żeby blog Palladyna był dużo mniej wartościowy, niż blog topowego gracza w sc.

Użytkownicy online: (11) AveGod, Freez [Bitch!], lstlss, NeWmEn, PierduWonie, Repomaniak, RepoWhCivicSluchajacyBehemota, ScGhost, Tarson, [IMP]Side, _Sapphire_
Osoby niezalogowane: 138

AKTUALNE
SCENA SC
CLAN NEWS
WARCRAFT 3
ARCHIWUM
FORUM
CHAT
REPLAYE
FAQ
LIGA ZAWODOWCÓW
LADDER NW
LADDER CW
TURNIEJ 1v1
TURNIEJ 2v2
LIGA CLAN WARS
ENGLISH version
SKŁAD
KANDYDACI
MECZE
SPONSOR
BWScanner
REPLAY AUDIO
STRATEGIE
RAPORTY
WYWIADY
OPOWIADANIA

Copyright © 2002 NetWars
Wszelkie prawa zastrzeżone. All rights reserved.
Wszelkie nazwy firm i/lub nazwy produktów są chronionymi prawem znakami handlowymi.
Wygląd: Dot 2 Design - Sebastian Bereś
Stronę obsługuje: PHP, MYSQL.